Realització a Castelló del curs DSD

11.11.2017

L'any 2017 assistim al curs impartit pel Dr. Berbís a la ciutat de Castelló...

El conegut tractament amb DSD o Digital Smile Design, és una tècnica que ens ofereix la possibilitat de dissenyar el somriure del pacient fins i tot abans que s'iniciï cap tractament. Aquesta tècnica ens ha permès oferir tractaments d'estètica dental amb resultats previsibles i espectaculars.

Amb el Dr. Berbís
Amb el Dr. Berbís

¿Quines millores aporta el DSD?

Una millora en la planificació estètica i el disseny del somriure: amb el Digital Smile Design , en Clinica AGDental Odontologia Integral del Penedès, planifiquem al mil·límetre tot el tractament odontològic del pacient.
Una millora en la comunicació entre l'equip interdisciplinari dental: gràcies al DSD, tots els especialistes que intervenen en el cas i fins als laboratoris, poden consultar i discutir en tot moment el pla de tractament ideal.
Una millora en la comunicació metge-pacient: el pacient pot opinar sobre el seu resultat final i compartir amb l'especialista els seus dubtes i inquietuds sobre el tractament. Junts, poden aconseguir la simulació ideal per a tots dos del somriure final.
Amb tot això, s'observa que la introducció del Digital Smile Design no és només una eina tècnica de planificació virtual, és una filosofia de treball que permet augmentar alhora la professionalitat i la fiabilitat dels tractaments.