Ortodòncia

¿Com trobarem allò especial que busques? Parlant, escoltant i entenent les teves expectatives. La Dra. Maria Jover us propondrà tots els tractaments disponibles per al teu cas concret i els últims avenços en ortodòncia 

Ortodòncia Interceptiva

Tractar un problema de maloclusió dental a edats primerenques, quan el nen encara està en fase de creixement, simplifica molt el procediment i prevé problemes en l'etapa adulta.

Què és Invisalign Teen?

Han estat especialment dissenyats per a l'estil de vida dels adolescents. 

Invisalign Teen és la versió per a adolescents del reconegut sistema d'ortodòncia estètica Invisalign. Igual que la modalitat per a adults, la versió Teen permet corregir els problemes de mal oclusió dental mitjançant uns discrets alineadors transparents que es canvien cada dues setmanes. Aquests es fan a mida del pacient i són pràcticament imperceptibles davant els ulls dels altres. 

Beneficis:

  1. Absència d'al·lèrgies al metall
  2. Millor higiene dental durant el tractament (La Higiene amb braquets és més feixuga)
  3. Planificació més senzilla mitjançant la visualització virtual 3D.
  4. Menys visites de revisió
  5. No lesions per fregament
  6. Fomenta l'autoestima 

Invisalign

Et preocupa la teva imatge?

Invisalign és un sistema d'ortodòncia invisible per a alinear les teves dents sense n
ecessitat d'utilitzar la clàssica ortodòncia amb brackets de metall. Sense ferros, sense dolors, efectiu, còmode i molt poc visible.

Mai és massa tard!

La ortodòncia sènior ofereix grans resultats pel que fa a l'estètica del teu somriure i el que és més important, la correcta articulació i funcionalitat mandibular. Una correcta mossegada es tradueix, en molts casos, en la desaparició de dolors d'esquena, maluc, genolls...  Tots els músculs estàn connectats!!